Jumaat, Januari 27, 2012

Red Velvet Cake Khas Utk Yang Tersayang

www.tips-fb.com
Red Velvet Cake order dari En.Khairul from Puchong utk hari jadi isteri tersayang..tak taulah semasa En.khairul order kek ni,isteri tau ke dak ye? nk wat surprise pada isteri tercinta kot...Dia nak deko kek yg ada bunga ros merah dan ucapan utk isteri...Thank buat En.Khairul dan isteri nya Juwita...happy belated birthday Juwita...Lps tu Kzai dpt email dan call dr juwita plk dan kata " kek tu sedap sangat lah kak "...lps tu nk order rainbow cake plk utk wat suprise pd suami tercinta plk...Romantik gitu ye...bagus pd pasanagn mcm ni...ingat mengingati hari lahir...semangat mcm ni patut dipupuk dan dikekal kan pd pasangan yg dah mendirikan rumahtangga...amin..



Share |

5 ulasan:

IXORAROXI berkata...

Salam KZAI,tengok gambar sahaja pun dah boleh agak, memang sedap sangat nampak kek tu

H.I.D.A.Y.A.H berkata...

salam, kak..akak terima tempahan kek ker??kalau drpd JB akak ley hantarkan ker???

che mid berkata...

KZai - errr... suami saya ada order apa-apa tak..(mood - dah taujawapan...emmm)

Naz / Nadz COSK berkata...

Assallamualaikum kak Zai..
Kak, sukanya Naz masuk blog akak ni. Dpt tgk deco2 kek akak yg cantik2...

kzai berkata...

W'salam HIDAYAH
akak mmg terima tempahan kek..tp x buat delivery...