Ahad, Februari 19, 2012

Italian Rainbow B'day Cake For Double Celebration 2

www.tips-fb.com
Order dari Eka from Bangi untuk birthday dua anak nya serentak..Eka tak kisah akak nk deko mcmana pun..dia serahkan pd akak je...jd akak deko kan theme garden...harap Eka puas hati ye..happy belated b'day Effa & Firash...Thanks Eka sudi order dr jauh..

Customer feedback:
Salam Kak Zai, Seronok sgt sambut birthday, sampai terlupa nak bagi feedback. Btw, majlis lancar, meriah, ramai tetamu and of course, kek pelangi menjadi tumpuan not only kids, mak bapak pun puji. Sedap, cantik, dan diorg (including me) puji akak punya font. Macam font yang keluar dari type writer, kemas. Dlm asyik sy bagi2 kek kat tetamu, husband berkali-kali ingatkan, simpan sepotong dua untuk dia, dia nak rasa :). Btw, thanks for the product n semoga bisnes akk maju jaya sentiasa.


Share |

7 ulasan:

Kurniasary berkata...

Salam Kak Zai,
Seronok sgt sambut birthday, sampai terlupa nak bagi feedback. Btw, majlis lancar, meriah, ramai tetamu and of course, kek pelangi menjadi tumpuan not only kids, mak bapak pun puji. Sedap, cantik, dan diorg (including me) puji akak punya font. Macam font yang keluar dari type writer, kemas. Dlm asyik sy bagi2 kek kat tetamu, husband berkali-kali ingatkan, simpan sepotong dua untuk dia, dia nak rasa :). Btw, thanks for the product n semoga bisnes akk maju jaya sentiasa.

kzai berkata...

Kzai>> Kurniasary
w'salam Eka..alahaiii..terharu nya akak dpt pujian..masa hb eka dtg amik kek ni dia pun ada tanya2 psl kek ni..mungkin dia interestet dgn kek ni kot..hehe..tqvm Eka sudi order dr jauh..

openid berkata...

Salam Kak Zai,
Saya suka sangat dengan warna biru yang akak guna untuk buat base deco kek tu. Memang cantik. Tambah pula dengan warna hijau rumput2 tu. lagi berseri.
Ijan

LinRosly berkata...

Assalamualaikum KZai

Waaaaaaaaa Cantiknya kek...bila nak buatkan untuk Lin ni?

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

salam kak zai...
kek pelangi mmg best & cantik bila ada pelangi sebagai decoration nya.. baru ni buat sebiji utk anak teruna saya.. berjam2 juga nak siapkan.. almaklum tangan kurang berseni... hasil pun tak seberapa.. hihi... tp jadilah.. utk anak2 aje..

~ ADANDO ~ berkata...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando

~ ADANDO ~ berkata...

Salam persahabatan di alam cyber...

I follow, U follow....

from: adando