Ahad, Februari 19, 2012

Italian Rainbow Cake for Celebration 3

www.tips-fb.com
Order kali ke 3 dari Siti..dr Shah Alam..Siti nak meraikan anak saudara nya yg dpt keputusan exam darjah 6 Sek.Ren...mesti dpt result yg bagus kan..semoga Farhan terus berjaya dlm pelajaran akak datang..Thanks Siti...



Share |

3 ulasan:

The Black Jubah berkata...

Assalamualaikum Kak Zai...cantik2 nya kek kak zai...saya pernah tanya dulu kalau boleh buat penghantaran...saya ni jenis tak dibenarkan kesana sini...pos boleh tak?

kzai berkata...

Kzai>> The Black Jubah

heheh..akak masih ingat lg dulu pernah tanya psl kek..U tinggal dicyberjaya kan?pos xleh lah..hancus kek nnt..hehehe

The Black Jubah berkata...

Ya, memang saya...anak saya ramai, kami memang celebrate birthday..dah muak kek kat kedai...Cuba lah tanya courier service...rasa nya ada service rumah ke rumah...boleh Kzai expand sale ke seluruh Malaysia...masih menunggu nak rasa kek Kzai...