Ahad, Mac 04, 2012

Italian Rainbow B'day Cake For double Celebration ..Danial&Danish..

www.tips-fb.com
Ni permintaan yg sama garden theme juga order dari Liza from Selayang utk b'boy ...Thanks Liza...

Cake size - 3kg
Topping & Layer - Cream Cheese
Theme - Garden Theme



Share |

5 ulasan:

CT Delima berkata...

As'salam Kak Zai

kalau rumah dekat ct dah oder kek macam ni dengan kak zai, cantiklah. ct ni nak buat deco2 macam ni memang out lah kak..hehehe

ni pun ct mintak izin nak selongkar dapur resipi kak Zai ya, nanti ct kemas2 balik bersihkan tepung2 tu sekali..hehehe

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Kak Zai...Wah cantiknya Kek Ni....teruja tengok...

Diana @ Melley Mey berkata...

Assalamualaikum akak...
cantik sungguh ler kek tu akak... memang kagum ngan kerja tangan akak bila mendeco kek.. cantik sgt!

hani berkata...

salam..akak, nak tanya kalau kek tema nie berapa price yer..???

minahranggie berkata...

Assalamualaikum kak zai


Kak zai ada bukak kelas mengajar buat kek tak? Kalao ada saya nak join. Teringin nak belajar buat, sebab bila buat ikut resipi tak jadi