Ahad, Mei 27, 2012

Pavlova with Spcial Vanila Cream

www.tips-fb.com


Ramai yang bertanya tentang pavlova yang tengah popular skrg ni..pada peminat nya order skrg telah dibuka...kpd sesiapa yg berminat dan teringin merasai keenakkan dessert ni blh lah sms atau email ye..yg atas ni 2 layer dah ada penempah nya Maria from Ampang...Tq

Pavlova 1 layer 9" with mix fresh fruit
Pavlova 2 layer 8"with mix fresh fruit



Share |

7 ulasan:

Bicara Kak Noor berkata...

salam kenal kak Zai, cantik nya pavlova tu berlayer2 lagi kalau dekat pasti nak order ni heee

dapurCikWan berkata...

Salam Kak Zai.heaven nye pavlova tu.. ;))

k.zai berkata...

salam kenal juga kak noor..terima kasih ye..

k.zai berkata...

dapur CikWan..
w'salam wan..ape khabar..sll smpt intai dapur wan je..xsmpt t'ggl jejak

Nur-nba berkata...

Salam.. Hi kak Zai.. saje datang jengah dapur akak.. :)

k.zai berkata...

w'salam Nur-nba..sila kan..

blogresipi.com berkata...

Salam Kak Zai,
Saya dah buat Pavlova ikut resipi kak Zai. Terima kasih, sedappppp :D
Ijan