Sabtu, Julai 25, 2009

Digital Kitchen Scale 5 KG

www.tips-fb.com

Ni nak tayang sikit my toy yg tak seberapa ni...yg pernah chef Hanieliza tayangkan dan gunakan tu kat blog nya.....w/pun tak seberapa ,tapi sangat bermakna kalau nak jalankan projek....digital scale jenama CAMRY ni bolih menimbang seberat 5kg....penimbang ni sebenarnya cuma tukar kupon COSWAY dan tambah sikit duit je,tukar pd kawan yg menjadi dealer dan ada warranty selama 1 tahun dan jika rosak bolih tukar ganti yg baru,itu keistimewaa nya.....kalau nak beli cash,bolih tahan juga harganya....
Share |

2 ulasan:

ain berkata...

wahhh...dpt new toy!!! pinjam boleh kak..??hehe

blogresipi berkata...

Best la ade digital scale nie ye kak... harga mesti boleh tahan gak nie...