Isnin, Ogos 31, 2009

Menu Berbuka Ramadhan ke10

www.tips-fb.com
Lamanya rasa tak update menu kat sini...bulan pose ni angin 'M' kencang plk menyerang....time cuti ni barulah dapur berasap... masak pun lauk2 bese je untuk sekali makan...resepi takyah lah...hari2 biasa time keje menu tunjuk2 je merayap kat pasar ramadhan tu....layan jelah menu yg sempoi ni....

Ayam masak kicap

Sambal kentang & ikan bilis

Taugeh masak lemak putih

Kari ayam
Share |

7 ulasan:

Chik Mi berkata...

salam k zai yg simple mimple tu la yg sedapkan

mamasya berkata...

Kebetulan semlmpun masak ayam kicap...sayur lemak campur kesukaan saya, cuma posa ni belum masak lagi sbb anak asyik minta buat kari ayam...kalau kari ayam mmg cukup suka mrk.

ain berkata...

sedap2 tu kak zai. sy bulan posa ni mmg tak dpt ler nk mkn ns putih ngan lauk berbagai. hubby tak prefer ns putih utk buka. sahur pulak tak larat nak mkn heavy2...just telur mata lembu aje yg jalan.

MaNjE berkata...

salam kak..wah angin M bertiup je, kuar 3-4 lauk..kalau tak bertiup,mau penuh meja nie..
salam ramadhan~

phalla berkata...

hi , your site is good, can we exchange link?
here is my link
http://khmerlovenews.blogspot.com

I hope you can

Best regards,
phalla

nekPP berkata...

ishhh k zaii..angin M melanda??hehe sepoi2 ajer kak..manyak lauk tuuuu meriahh meja!!

cikwan berkata...

kak zai,,simple2 pOn kalaO campOr2 sumer tusedap bangat tu ..