Sabtu, Januari 22, 2011

Tub Tim Grob (Red Rubies) Again!!!!

www.tips-fb.com
Ada lebihan buah water chestnut lagi...kali ni isian nya selain red rubies dan hirisan nangka...campur plk dgn sago pandan yg ready made...sedap makan sejuk2...cara buat ada kat sini yg buat hari tu...

Campuran red rubies,hirisan nangka,sago pandan dan susu segar + air gula

Share |

6 ulasan:

Nieza berkata...

Salam kak zai, sedapnya kak ...terliur jer bila singgah dapur akak mlm2 ni..tuan dapur dh tido nk geledah dapur la...hehe

sissyira berkata...

salam

macam sedap je :D

ziarah rakan yang saya follow :D

zai@umiaiman berkata...

so colourful.... cantik n pasti nyer sedap kan...

Lyza berkata...

salam kak zai..
Mesti nyaman je klu dpt rasa..ada lg ke kak? Nk singgahla umah akak..hehe

kak ina kl berkata...

tak pernah makan lagi benda cam ni..cantik dan menarik.

kek tu ramai sungguh orang dah buat..nanti nak trylah

Deliah's Deli berkata...

salam kzai...mmg cantik betul dessert ni..suka tgk..makan? sudah tentu! :p~