Isnin, Februari 07, 2011

Kek Birthday Dafina

www.tips-fb.com

Minggu baru ni dapat call dr anak buah minta buat kek besday anak nya yg ke 4 tahun....anak buah akak nak kek sponge vanila yg ada blueberry filling dan akak salut kek dgn fresh cream dan tabur badam panggang disekeliling kek....maka terlaksana lah hajat nya tu....choc edible cupcakes tu hadiah pd Dafina....Happy birthday Dafina...semoga jadi anak yang baik dan berjaya dalam pelajaran ye...cayang Dafina!!!!


Choc Edible Cupcakes ni hadiah pd Dafina






Share |

5 ulasan:

Nieza berkata...

cantiknya kek akak buat ni bilalah saya nk pandai buat kek secantik ni yer...haha berangan dulu..

erinmizie berkata...

salam...cantiknye...ley mintak resepi kek nie..
nk tanye gak,kalau nk design letak gmbr2 kartun cm kat atas tu nk dptkan katne ek kartun2 tue..

LinRosly berkata...

Assalamualaikum Kak Zai...

Happy Birthday utk Dafina..Semoga diberikan rahmat dan hidayah yang berkekalan...amin...

azi berkata...

Salam...Akak
Cantiknyer kek yang akak buattt..
kalau dekat, sure saya tempah untuk anak2...diorang suka kalau ada gambar2 kartun...sebenarnya..saya pun suka..he..he..

Cik Chenta berkata...

salam kak , kalau order ni skali cuppies tu bapa ?