Khamis, April 07, 2011

Terima kasih Atas Ingatan dr Ita@Masam Manis

www.tips-fb.com
Salam bersiaran kembali setelah sekian hari menyepi...skrg ni mood berbloging agak merudum...tak tau kenapa...agak mcm malas je...lappy ttp on...tapi hanya tgk perkhabaran kawan2 je dan tak sempat nk tinggal jejak... dah lama tak wat homework..nak kena mentelaah npk nya harini..tima kasih pd Ita@Masam Manis atas ingatan tu ye...nampak nya ada persamaan antara kzai dgn Ita ni...cuma kzai tak lah semewah Ita...sedang2 aje...cuma persamaan hobi dan perasaan tu adalah sikit2...

1. Kena pos balik linking kepada orang yang memberi award ini.
OK sudah !

2. Berkongsi apa jua mengenai diri dengan semua
  • Seorang isteri dan ibu kepada 3 orang cahaya mata. Dua lelaki dan seorang perempuan.(sama dgn Ita)
  • Dilahirkan dan dibesarkan di Kuala Lumpur.
  • Sangat suka mengemas, menghias dan mendeco2 rumah. Rumah sendiri lah ye! tapi bukan kemas rumah org mcm ita...hihi..skrg ni mcm dh kurang sikit hobi mendeco.
  • Hobby terbaru, suka memasak dan mencuba resepi yg dikongsikan oleh rakan2 atau diblog dan internet.(sama gak dgn Ita)
  • Sebenarnyer kzai pun seorang yg pemalu dan mengambil masa jugak nak mesra bila berbual...kdg2 tu takut juga nk tegur org...kena tgk mood org tu dulu...Tapi kalau dah kenal dan ngam...sampai tak hengat...dan akan terkenang2 org tu dlm ingatan(yg ni mmg sama sesangat dgn Ita)
  • Sangat geli dan takut pada haiwan yg menjalar dan licin.
  • Sangat suka window shopping dan akan dtg semula utk mendapatkan nya bila dh cukup ongkos.


3. Berikan kepada 15 blog lain yang baru ditemui.

Rasa nya dah ramai yg menerima award ni...tapi nak dikongsi gak pd semua yg sudi....



Share |

2 ulasan:

Kak Sam berkata...

Assalamualaikum.. tadi nampak akak kat dapur k nor. Izinkan saya follow akak yea. nampak mcm byk je ilmu yang boleh saya cedok di sini.

Kjee berkata...

salam. Kjee harap sudi terima ole2 yg tak seberapa dari Kjee di blog Kjee. cara Kjee nak luahkan rasa kasih Kjee kepada semua yang sering singgah di dapurkakjee.com