Selasa, Mei 17, 2011

Kek Kahwin BC 3 Tingkat (Stack & Tier) pulak.....

www.tips-fb.com
Minggu lepas membizikan diri untuk membuat kek kahwin yang bertingkat...dah lama impian terpendam...baru terlaksana...menggunakan basic warna putih,pink dan biru firus....kek yang menggunakan teknik basketweave roses dan ruffles...jom cuci mata...



Share |

8 ulasan:

Jasmeen Home Delight berkata...

amboiiii kak zaiii...
udah mantop nihhh...
congrate!!!

ijayuji berkata...

Salam kak zai!!! yeaaaaaaaa kek akak makin tinggi2!!! akak duk kat mana? kalau duk area johor kalau kita balik nak order kek ngan akaklah! hihihi... sedapnyer tgk dia punyer cream tuuu... ni yg rasa mcm nak kawen lg sekali(dgn suami ler:D) tempah kek ngan akak ;-)

Juwita Jamaludin berkata...

salam kak zai cantikkk kek nya.. suka tengok .. gabungan warna nya sekata suka... :)

Sue's berkata...

Cantiknya... sy ni yg xde tier pun terhegeh2 lagi.... :)

ShashaCatering berkata...

Terima kasih sangat2 kerana sudi singgah ke blog saya.

Lawanya kek tu. kzai buat dengan kMix tu ke? Pandainya ;)

Naz berkata...

Amboi kak Zaiiii... Cantiknya.. Buat utk org yg dah kahwin boleh kak Zai..heheheeee..

azi berkata...

Salam Kak Zai...
akak..cantik betul kek tu !...akak kalau buat kek mesti menarik hati saya....gabungan color tu menjadi...kalau dekat ni boleh tempah untuk ulangtahun perkahwinan nanti....

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

salam kak zai..
haa.. kan betul kata saya aritu.. berbaloi akak beli mixer baru.. tgk!!! dah dpt tempahan kek bertingkat2 lagi.. bravo kak..! cantik banget akak deko...!