Selasa, Mei 10, 2011

My Kenwood KMix...New Gajet....

www.tips-fb.com
Sebenarnya ada yang bertanya tentang kesudahan pencarian Mixer akak hari tu disini..
pada yg bertanya tu akak tunjukan disini lah ye...mula2 tu memang nak mencari si
KA yg comel lotei tu...tapi setelah diberitahu terperinci olih tokey kedai tu dan rujukan dr kawan2...hati dah beralih arah KMix ni...si KA tu ok gak...cuma 325W dan KMix ni 500Watt...jadi yg ni ganas sikit lah... kalau ada rezeki lebih bolih cari yg lebih gagah perkasa dan tahan lasak pulak lah macam heavyduty tu ye...nak tunjuk gak ni pd kawan2 yg bertanya...ni lah hasil kek pertama dr Kmix ni...ok ka?

Sumber dr google

Share |

33 ulasan:

TopsyTurvyMum berkata...

Wah k zai..menggiurkan jugak body KMix ni yer..500Watt lagik tuhh! Sesuai sangat lah dengan akak yang buat bisnes:)

kzai berkata...

To Rox:
alhamdulillah dpt gak yg didamkan...

Wattie berkata...

Salam Kzai,
Berapa agaknya rega dia ya. Sy pun teingin nak tukar gak ni klu sesuai dengan bajet, haritu tgk kat jusco masa offer dekat 1K, yer ker, klu KA tu toksah ceritala....

ijayuji berkata...

waduhhhhhhhh kak zainyer mixer seksi! tp mmg berbaloi buat akak sbb ada org tempah kek kan, kalau mcm kita beli gedabak gituuu mau kena ceramah belori lori selama setahun hihihi.. pssst> n3 mac esok ya, mata kita sakit ni tak leh duk depan pc lama2 :D

HaSue berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
HaSue berkata...

kak zaaaiiiiii..!!
jeles!jeles!hihiii...
kena tggu bajet taun dpn laa kot..mmg impian dr nengok K.A cmg dulu nih..cuma x sure jugak mana 1 lg best..wpun skdr utk hiasan dapur..hehe..takde la,saje nak najamkan skill.. best laa kalo guna mixer gagah2 gini..sukanya tengok!tahniah kak...
tq 4 sharing :D

cik cek berkata...

Aduhai! lama dah kak cek ngidam nak beli...ntah bila la dapat agaknya....hu hu hu...tgk2 belek gambo je nampaknya....

Naz berkata...

Oh gagah perkasa nya mixer nii... Bila la Naz boleh dapat mixer yang gagah perkasa cam ni.. Tergoda I, you...

Kak Sam berkata...

Bestnya. Baru ni balik kg MIL suruh cari 1 brand KW ni. Dia punya dah 20 tahun masih gagah perkasa lagi.
Kak Zai agak2 kalau masuk tabung 20 sen sehari, tahun bila yerk saya leh dapat cam gini?

Madam Sooyaree berkata...

Cantik mixer, power pun tinggi kan, sesuai utk kak :D

Nuridah berkata...

Assalamualaikum Kak Zai,

sihat ke Kak? Lambat pulak Nur nk balas kunjungan...minta maaf ya kak, kdg terlepas pandang....

wah seronoknya kak dpt gadget baru....makin laju nanti akak kat dapur....hehehe..tahniah kak!

::Azura Rahman:: berkata...

wah kak zai.. seksi arr gadget baru akak tu.. ekeke.. ape lah agaknyer project mega akak dgn new gadget tu erk.. ermmm.. :p

K.Nor berkata...

cantik2.. welcome k.zai ke kenwood club hehehe

CIKMA berkata...

salam kak zai..
wah!!!bestnyer dpt mixer ni...huhu...teringinnnnnn sgt nak dptkan satu...tp blum der rezeki lagi...cantik ler..favourite color sya pulak tu...prizenyer bape kak???

Wattie berkata...

Salam Kzai,
Fulamakkkk!!! Reganya leh tahan gak ya, sy ingat dlm 1K++ jer, kena fikir panjang gak nih kalu nak beli, lagipun sy tak berapa arif ttg mixer ni, tak pernah buat survey lg.

kha berkata...

tergoda sungguh..sungguh sexy.auww..xtahan.nk jgk..:D

Mas berkata...

tahniah kak....memang cantik toy baru akak ni......

Che Mid berkata...

salam kenal, eleh macam tau tau je saya pun tengah cari satu..

syalinda johari berkata...

hamboii cantik jelita kMix baru itu..merah pulak tu..semoga betambah semangat membaking

Amalblogbiz berkata...

Akhirnye.... dapat jugak yg berkenan dihati.. kena buat red velvet lg ni.. dan post sekali RV dgn mixer ni...sama color...he..he..

ZarinAziz berkata...

perghh!! nak nangis tgk kmix akak..

MaDiHaA a.k.a Ratna berkata...

berbaloi kakzai beli kmix ni sebab akak rajin wt kek & ada ambik tempahan.. kalau sy.. kena fikir 10 x dulu kot.. hehe.. byk benor wish list yg belum dpt.. hehe..

ain (sweet thots) berkata...

salam kzai, thx sudi bertanya kabar.. ;) diet masih diteruskan .. hihi sbb tuan punya diri x cukup tegar.. tu psl x boleh blogwalking, bahaya .. hihi. congrats dpt gajet baru.. mesti bisnes makin kencang lps ni kak!

~~DAPUR KECIL KU~~ berkata...

KAK HE..HE.. KITA TAK NAK TANYA APA2 CUMA NAK TAU REGE AJE.KOT2 ADA DUIT NANTI BLH LAH CARI GAK UTK BUAT KOLEKSI DAPUR

Kak Am (Flora Heights) berkata...

amboi.. cantik moleknya kmix dia..! mmg brkenan sungguh zai tapiiii..??? mesti mahal ni dah tahu dah tengok rupa jer dah sure mahal. Bila ler nk dpt cam ni ya..? pas ni lagi bnyklah kek2 cun keluar ya zai..? heee.....

kzai berkata...

kzai to semua...

tima kasih pd kwn2 yg sudi berkunjung disini...
pssssss!!!!!Nk bgtau gak pd yg bertanya harga kmix ni...setelah tawar menawar harga jatuh pd Rm2,600...ok tak?...kalau alah membeli menang memakai..takpe lah kan...pejam mata je...hahaha...

Ummi berkata...

Waaaaaaaaaaaaaaaaahh k.Zai, kita pun teringin...kita guna yg cokiiauuu jek skrg nih...baru terintai2 dan x tau mana satu nak pilih gak ni..adeeii..hehe

Alin Marlini berkata...

memang cantik...memang idaman hati..kena keje lebih kuat nak dptkan benda ni Kzai

openid berkata...

Salam Kak Zai,
Wahhhhhh ada Incik Kenwood dah kat dapur dia... bestnye bestnye! yg ini pun dah nampa gagah perkasa dah tu kak...kek velvet tu pun kemain dah cantiknye. Lebih rancak ler kak zai kite mengekek lepas ni ek. congrates congrates!
Ijan

ShashaCatering berkata...

Menarik Kmix ni. Berapa harga dia?

ShashaCatering berkata...

Menarik Kmix ni. Berapa harga dia?

BELAJAR MASAK2 berkata...

Rm2,600..itu harga d KL??? KALAU DI KELANTAN PASTI MAHAL LAGI...:(, hanya igauan dlm mimmpi2 ku jer lah kot

1234 eStore berkata...

Hello, Kenwood kMix KMX51 jual kat eStore kami skrang kat harga RM1888 aje. Skrang harga promosi while stock last. Lepas jual supplier akan naik ke harga biasa RM2499.

Kenwood kMix ni kuasa 500Watt direct drive enjin lebih kuat. Kalau bubuh tepung banyak enjin 500Watt cukup bagus. Mixer lain yang enjin 300Watt lebih tak cukup kuat dan mixer akan bergetar. Jadi kMix KMX51 mangkuk dia dapat manampung berat hingga 2.7kg/ 12 biji telur. Seluruh badan dia lengkap besi tahan karat,solid dan senyap.

Kalau nak beli, anda boleh dapatkan kMix anda dari http://1234estore.com/category.php?id_category=49