Ahad, Julai 10, 2011

Carrot Cake...Tempahan

www.tips-fb.com
Tempahan dari kawan lama...tq Reha...

Share |

11 ulasan:

Cheq Sue berkata...

kak zai... guna cream cheese eh untuk topping

Ida,Japan berkata...

sedapnyer cake carrot, cantik!...pernah uat, tapi tk buh topping pun dan tak n3 pun..akak nk pesan ni jgn lupa singgah umah amik Award dan tag..amik tau kak

azi berkata...

Salam kak Zai..
Cantiknya kek carot tu akak..mesti sedapkan..

kzai berkata...

Cheq Sue..
memang akak guna cream cheese..sila rujuk kt N3 carrot cake yg baru akak wat

kzai berkata...

w'salam Azi..
cubalah wat...akak mmg suka dgn kek karot

kzai berkata...

w'salam Ida..
xde topping pun sedap gak.kurang sikit lemak timbun kt badan..
ni yg akak lomah tang tag ni..kalau tang award no problem..

harzharun berkata...

salam kak zai....saya dah 2x try resepi ni...tp 2x tu jugak kek saya jd mcm tlalu kering...bila potong jd berderai...tp rasa dia sedap...saya guna bhn dan sukatan sama mcm kak zai..cuma saya tukar walnut kpd badam je...boleh bgtau apa sebab yg boleh jd tlalu kering tu???


p/s;saya peminat blog ni..dah byk kali cuba resepi dr kak zai...ni 1st time drop komen :)

kzai berkata...

w'salam harzharun..

mungkin adunan kurang bahan cecair atau bakar terlalu lama...hrp penjelasan ni dpt membantu ye..cubalah lagi..

D'Alia Gallery berkata...

kak zai, kek karot tadi memang sedap... tak rugi order ngan akak.. hehe.. lain kali nak order lagi...

lieya berkata...

Salam kak zai,

Berapa harga dan berat kek carrot ni?

k.zai berkata...

Salam Lieya..pls sms or email ye..tq