Ahad, Julai 10, 2011

"MU" Fan Birthday Cake...Tempahan Lagi...

www.tips-fb.com
Birthday cake ni tempahan bersama dgn cupcakes dibawah ni ....akak wat kan kek coklat moist...anak kawan ni penyokong tegar pasukan "MU"...kecik2 dah ada Fan soccer sendiri ye...biasalah anak lelaki kan...

Auntie letak gambar banyak2 sikit ye...rajin2 belajar tau...ni mama dah order kan kek special khas untuk abang...suka kan!!!!


Share |

11 ulasan:

cik cek berkata...

Waaa....! kak cek suka tgk kek ni...cantik...cantik...cantiknya...MUlagi u....he he....

azi berkata...

Akakkk!!!..cantiknya kek tu..saya tak pernah tengok kek macam tu...kalaulah akak dekat2 sini aje..saya dah pegi tempah untuk anak saya...cantiknya...akak memang pakar buat kek...

kzai berkata...

cik cek,
suka ye..peminat MU ke...mcm anak akak gak peminat tegar..hehehe..

kzai berkata...

Azi,
biasa2 je azi...tima kasih..jgn puji melambung...hehehe...

Mamasya berkata...

Cantik kek MU k.Zai buat tu...warna rumputnya hijau terang...tentu besday boy suka.

nOOrsha berkata...

cantik ler kak zai... b'day boy mesti sayang nak potong kek ni.. klo bg kat hb sy pun camni mesti die suke sbb die peminat MU.. hehe

CT Delima berkata...

As'salam kak zai

cunya kek ni..kalau dapat kat anak2 bujang ct mesti tak sempat nak potong dah bawak lari dulu.. hehehe

ain (sweet thots) berkata...

salam k.zai, makin kencang bisnes skrg ye .. anak i nmpk kek ni mesti suka

Nieza berkata...

wahh menarik dan tertarik...kak zai kalau buat kek memang tabik la..semua cantik-cantik belaka...nk pinjam tgn akak boleh?..hehe

Diana @ Melley Mey berkata...

akaaaak..
cantiknya.... memang lawa ler kek tu akak... pandai akak deco kek yer... bestnya kalau diana mcm akak gak... diana mmg x reti nak deco kek.. kagum ngan akak tau.. cantik2!!

kakchik@ella berkata...

cantek nya kak zai .. cun habis!!