Jumaat, Oktober 28, 2011

Red Velvet Again...Untuk Penggemar nya...

www.tips-fb.com
Tempahan dari Erra Tman Ibu Kota Gombak utk hari jadi anak nya...tq Erra...happy birthday adik...

Share |

8 ulasan:

K.Nor berkata...

lawonyer kek tu k.zai :)

kakchik@ella berkata...

lawa kek k zai. Red velvet ni, ella pernah rasa yg kak nani (mama hanis zalikha) buat jer. 1 day nak order dr k zai pulak lah.

Amie berkata...

cantik banget ni red velvet... siap ada love2 lagi tu....

IXORAROXI berkata...

Masyaallah, cantiknya kek Kzai buat ni

Ida,Japan berkata...

deconyer sesuai dgn namanya kak Zai....cantik sgt ler alunan2 tuuu, kemas jer kak

blogresipi.com berkata...

Cantiknye kak zai hias kek tu :)
Ijan

Wattie berkata...

Salam Kzai,
Walaupun nampak ringkas, tp cantik sgt deconya, rapi dan kemas jer

HomeKreation berkata...

Salam K.Zai. Cantik & kemas hiasan kek ni. Nak tempah satu boleh... tapi kita nak pree...hehe