Jumaat, Jun 05, 2009

Tempahan Cupcakes

www.tips-fb.com
Cupcakes ni adalah order dr kawan dan anak buah untuk hantaran dan sebagai buah tangan untuk tetamu.....mereka pun nak design yg simple je.....nasib baik tak minta buat yg bukan2,kalau tak fening juga kepala mokcik nak memikirkan.....maka layan jelah gambar2 cc ni....





Share |

6 ulasan:

FiDa@aMiDa berkata...

wah suka tgk akak deco ros tu :) saya ni kerastangan nak deco ros tu huhuhu

Jasmeen berkata...

waahhh..lawo roses sugar paste tu ek...caya lahhh....

blogresipi berkata...

Dah jadi trend pulak bagi cupcake sbg hantaran ek... menarik jugak idea ni...cantik2 plak tu cupcake nye..

mama Tiara berkata...

mak aii..jelitanya cc ni..suke tgk.bersih dan kemas

shima berkata...

teramat cantik cc tu...
mmg sapa yg dpt suke berkali2 dok belek2 sayang nk mkn...alahaiii bestnya kalu dpt seketoi yg munga rose tu!

The Black Jubah berkata...

Assalamualaikum, cantik nya gambar, saya ni kemaruk cupcake, nak buat malas, kalau buat pun tak sempat nak deco-deco, ngap je terus...bole order ke? gimana ya.