Ahad, Ogos 16, 2009

Black Forest Cake 2

www.tips-fb.com


Semalam buat Black Forest Cake ni kerana ada permintaan dr kawan...haritu beri dia half cake mcmni untuk balasan pinggan...sbb haritu dia ada beri sandwich cake...tup..tup anak dia suruh mak dia order plk...tapi yg ni buat kek span cokelat...dah pernah buat lihat disini...kek ni takleh potong2 nak posing gambar,ada owang punya....



Share |

5 ulasan:

Fiza Nordin berkata...

serdak kek tu...seksa kan mase nak meratekan krim?sy tensen tul klu kene kek yg berserdak gitu biler dah dipotong.

dapnye kak...fresh krim erk?fresh krim sy dah abish...nak kene beli nih...

ain berkata...

sukanya tengok org pandai hias2 kek ni la. sy mmg tak pandai dn ta berani nak mencuba. takut tak sabo, ada kang kek tu kena lempar kat dinding.hahahaha

nekPP berkata...

ushhhhh mengancam sungguh!!! kalau makan sure nekpp tak pandang2 k zaii.. eeke.. kalau dekat sure tiap2 minggu ODER!!! wahahaha

Chik Mi berkata...

kak zaiiiii kekmu itew sungguh menggoda ,pastu nak jugakla soto ayam

mamasya berkata...

Salam K.Zai..

Yummmnya black forest kek k.Zai ni...tiramisu kat bawahpun mengoda...dahlah posing atas pinggan baru...rasa nak kidnap aje tiramisu tu...hi...hi....dah 2x k.Zai buat, saya yg tak terbuat2 lagi..fobia sikit nak buat kek spannya...tak berapa menjadi.
soto kat bawahpun nampak sedap..
re;lauk pauk pantang tu saya masak tp ada maid yg bantu kat dapur