Selasa, Ogos 04, 2009

Cake Plate @ Cake Stand

www.tips-fb.com



Ni nak tayang jugak cake plate yg murah2 je....tak mahaii pun...cuti aritu gi jalan2 dgn kakak,maka ternampaklah ada kedai jualan murah pinggan mangkuk....lagi pun memang nak cari cake plate yg kosong atau yg polos tanpa bunga...memamg minat yg macam tu je...tapi dah jumpa yang ini....rembat jelah dua jenis ni dgn aksesori nya yg kecik2 sekali...lagi pun ni harga yg termampu... janji kek bolih berdiri kat atas nya kan...hehehe....
Share |

12 ulasan:

ain berkata...

lawa la cake plate akak. pinjam boleh..?? hehe

saya pun tengah cari cake stand gak ni kak zai. nak cari yg plain aje, x nak ada gambo2. tak jumpa2 layi ler.

Suzi berkata...

kak zai, cantik cake plate tu...buat raya ke??hihihi

Haniss berkata...

Banyak juga aksesori dapur kak zai ni, cantik gak cake stand ...ala2 english gitu....belajar jer deko, silap2 beli juga kek nanti...harap2 tu tidak lah kan, insyallah akan dipratikkan nanti...
re: saya lah tu....ni mesti perasan yang kek saya deko sebab tu boleh agak mana satu saya....

Am-flora berkata...

salam zai, bab ni yg suka ni..kat umah ada gak pggn-mgkuk brbunga cam tu tapi cake plate & stand tu x jumpa lagi..nengok zai punya cntiklah!

mamasya berkata...

Salam K.Zai..
Cantik cake plate tu...boleh jamu masa raya nanti.saya suka paten bunga gini.
sedap nampak bubur nasi kat bawah tu tambah2 mkn dgn telur masin.
bingka pisang kat bawah tupun sesuai minum ptg.anak2 sayapun kalau kuih manis kurang suka mrk.

Ainazli berkata...

waaaaa..memang cantik..kak kat maner beli tu, takder yg lebih2 ker?hehehehehe..kita nak beli gak..huhuhuuh..

ima berkata...

aaa la...kak zai..memang cantik...ima pun berkenan jugak ni...

Fiza Nordin berkata...

cantik kak...sungguh...sblm ni sya dah beli cake stand ni kat nilai 3.beli 2 biji.murah je...klu tak silap rm6.90 jek kat kedai KK deco (klu tak silap name kedai tu)tp bhgn pinggan tu kecil dan leper.jadi kenelah letak dabel piring.maknenye kek letak atas pinggan besar then lapiskan atas piring kecil yg melekat kat stand tu...

tp baru2 ni 1 drnye piring kecil tu pecah.nak nangis rase.belum buang lagi tu.hb kate biarkan dulu.nnt dia nak ubai suai.sbb stand tu masih elok...

tp dah naik berabuk tu ha...tak usik pun...hiks

^inas^ berkata...

cupcake mmg menarik perhatian ek skrng..

blogresipi berkata...

Kak Zai.. cantiknye tempat letak kek tue. siap satu set dgn pisau yg lagi best tue...

halen berkata...

wahh..cantik la k.zai. sy ader satu tp bkn cake plate tu la just senduk nk angkat kek tu je(hehe x tau nama apa benda alah tu). tu pun hadiah daripada kak ina kl yg baik hati tu haaa. kak minta kirim beli kek plate tu ble x? brapa harganya yer..

kakdacookies berkata...

dah rasa cam nak raya dah bila tengok cake plate ni.