Rabu, Ogos 04, 2010

Bersantai diBangi Kopitiam

www.tips-fb.com
Ni cuci mata jalan2 cari makan lah pulak masa hari ahad baru ni...bersantai di Bangi kopitiam Tmn Melawati...semua orang tau yg ni halal punya lah kan..melayu punya...akak bersama anak2 dan kakak akak dok bersantai sambil jamu selera selepas balik dr membersihkan dan menziarahi tanah perkuburan arwah mak dan ayah akak...sambil membacakan surah yasin sekali...yelah lah kan bulan ramadhan nak hampir tiba...kita akan terkenangkan org yg disayangi dah tiada...ok lah jgn sedih2...waktu ni dah hampir tengahari...jom tgk menu yg kami order disini...bolih tahan gak lah rasanya...

Gambar nastolgia zaman dolu-dolu...

Fried rice with chicken chop

Fried mee

Kuew teow sup

Half egg boil with toast

Kopi kaw kaw punya...bersama cawan lambang kopitiam...

Yg ni tak tau ape ke benda nama air ni..anak buah yg order
Share |

2 ulasan:

Sally berkata...

Sally ingatkan tadi Bangi Kopitiam ni kat Bangi..tertipu rupanya..tempatnya nampak cantik jer..apa landmark nak kesana

Nur berkata...

salam kak zai\
lama tak singgah sini...

next time kalau pegi bangi kopitiam lagi cuba order 'rose roses i luv u'
lepas minum akan rasa segar dan relaxing...