Jumaat, Oktober 15, 2010

Jom Breakfast dgn Murtabak diRaja

www.tips-fb.com
Dah sarapan semua...mestilah sudahkan..lambat sarapan pun takpe,sbb harini kan cuti2 mesia...harini bersarapan dgn murtabak diRaja yg dh di frozen kan...sgh sedap dan mengenyangkan...murtabak ni mmg tebal dan besar dr saiz biasa...murtabak kelas diRaja lah katakan...sepotong mkn pun dh kenyang...disini sesekali je blh dpt makan murtabak ni..lainlah org belah pantai timur tu kan...kat belah sana mmg popular murtabak ni kan...murtabak ni pun kirim pd kawan ofis yg keluarga nya tinggal disana...kata kawan tu,murtabak ni dh sampai keluar negara dipasarkan....kiranya mat saleh pun suka dgn keenakan nya....akak baru dua kali lah merasa murtabak mcni...harga pun blh tahan gak..tp takpe janji dpt yg diidamkan tu...bukan selalu kan...jom sarapan...


Share |

9 ulasan:

ijayuji berkata...

Salam kak zaiii!!! sedapnyerrrr murtabak! kita kan part paling malas kalau buat benda2 mcm ni inti dia kalau boleh nak beli yg dah siap giteewwww :D balik tggl main lipat2 jerrr :D

Ida Ddapur berkata...

emm..k'zai,mmg tebal dan sedap murtabak diraja ni...walapun ida asal belah2 pantai timur, baru je sekali je mkn

AzMask berkata...

Salam Kak Zai... saya pun baru sekali jek makan. Murtabak dari Kelantan kan... Kalau tak siap RM12..

HomeKreation berkata...

Salam KZai... uiiihh.. sedap nya nampak.... peghak sikit sbb tak pernah tengok....

Chik Mimi berkata...

salam kzai,waduh kena jadi raja ke kak nak makan ni hehehehehe

mummyseri berkata...

Salam kakzai..
mesti sedap ek mortabak raja ni..sgt tebal kan..hehe kite tak penah mkn tu yg jakon sikit..

hana berkata...

uishhh...jgn ler termengidam... mano la nak dapek mende alah nih! sodap nampak tuhhhh...

cek chun berkata...

salam k zai. menarik tertarik memang d bomb la itu murtabak :D

supermommapots berkata...

salam kak..
masa saya mengajar di kelantan dulu murtabak ni harga rm7..then naik ke rm9..tapi mmg kenyang..saya potong 4..sebab duduk sorang..so setiap kali nak makan masak bahagian demi bahagian..memang sedap..