Selasa, Januari 04, 2011

Banana Split

www.tips-fb.com
Bila cuaca dah bertukar panas memanjang ni...teringin plk nak makan aiskrim yg mmg popular dr dulu hingga skrg ni..tingat zaman muda remaja dolu2 menggilai aiskrim ni..zaman dolu2 ada jual kt A&w saje,tempat lain mmg susah nk jumpa...nastolgia betul bila tgk aiskrim ni...jom pilih yg mane satu...sila lah ye...

Banana split ihsan dr google...best nye


Bahan-bahan:
Pisang
Aiskrim
Coklat sos
Fresh cherry
Coklat rice,kacang panggang,fresh cream - utk hiasan
Bekas yg sesuai

Share |

8 ulasan:

whitecappuccino berkata...

Bestnyer!! dah lama tak makan..teringat Banana Split kat Friendly Restaurant zaman jadi student dulu :)

Naz berkata...

Assallamualaikum dan salam perkenalan kak Zai..

Banana split yang sungguh menggiurkan..Naz pilih ketiga-tiga scoop aiskrim tu boleh? hehehe..

Naz 4llow dan link akak ye..Kalau sudi jemputlah 4llow dan link Naz balik ye kak.. Tq kak Zai..

Mas berkata...

kak zai....sedappnya banana spit...nak semangkukk..

Hann berkata...

kak zai.. sedapnya nih.. nak juge!

anymz berkata...

kzai,masa zaman2 kita bercinta dulu2..kalau2 dating kat kepci mesti order banana spit kan..dah tu jek yg murah masa tu..wakkaka

Nieza berkata...

salam kak, mlm2 singgah dapur akak ni buat saya lapar la pula...hehe

QiStinA's berkata...

k.zai...buat lebih...kite nak sikit....he..he...

LinRosLy berkata...

Salam Kak Zai...Sedapnya Utk Lin Ada Tak?